Del
Virtual Reality programmering lektion 4

Virtual Reality programmering lektion 4

I slutningen af 2017 underviste jeg et hold i “Virtual Reality programmering” på AkademiUdannelse i IT efteruddannelsen. Faget var helt nyt, det kom først reelt med i studieordningen der kom lige idet faget blev afsluttet, men vi kørte efter udkastet dertil. Der var 10 lektioner i alt.

Der blev fokuseret på programmerings forståelse generelt, især i starten af kurset , og som udviklingsmiljø var der valgt Unity.

I denne lektion lavede vi et simpelt FPS for at komme mere i gang med at producere ting i Unity – dog ikke VR på nuværende stadie.

Der er nogle småting, men I får det på samme måde som mine studerende fik, modsat dem får i dog ikke min tale med der rettede op på de mangler der er i slidesne, men det kan I forhåbentlig selv dække ind for.

Download the PDF file .

Lektion 5 vil ikke blive lagt op da den blev afholdt af en gæsteforelæser og ikke mig selv.

Skriv en kommentar