215245_1006329237171_1193114417_30029553_5402_n

Jeg er en mand der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer med linjefagene dansk, engelsk, tysk og geografi. Jeg blev færdig i 2008, men grundet tiderne i perioden efter har jeg ikke kunnet få en fast stilling. Jeg har dog ikke mistet glæden ved at undervise og give andre værktøjer til at komme videre i livet og udvikle sig med, så selvom jeg er blevet webudvikler i stedet  vil jeg gerne give de erfaringer jeg trods alt har videre og håbe på at jeg kan skabe et start andre lærere kan finde undervisningsmateriale, opgaver og artikler.

Jeg har valgt at lægge mange grammatik-ark og lignende ud som pdf filer så de kan skrives direkte ud og stadig beholde layoutet, hvilket jo kan betyde meget ved f.eks. sætningsanalyse.

Siden jeg i dag underviser i webudvikling vil der i sagens natur kommer mere af den slags og mindre folkeskole ting op her fremover, men hvis jeg får en ide til en god opgave til tysk eller andet folkeskole-niveau lægger jeg det selvfølgelig op – jeg har selv sparet megen tid og fået ny ideer ved at finde og benytte andres materiale, så det er det mindste jeg give igen til underviser-faget.

Erik Weber-Lauridsen