Del
Chokoladekage

Chokoladekage

Jeg kan ikke huske hvor jeg fandt denne chokoladekage opskrift på, da jeg var barselsvikar i hjemkundskab på Rasmus Raskskolen i Bellinge (Odense) tilbage i 2008, men jeg ved at den er fra Nettet. Det gør dog ikke opskriften dårligere, idet den giver en glimrende kage til meget få penge, indbegrebet af ideel hjemkundskab hvis man ser bort fra sundhedsfaktoren i kage.


Chokoladekage opskrift

Antal personer: 6

Ingredienser:

 • 200 g. margarine
 • 2½ dl sukker
 • 3 æg
 • 3 dl mel
 • 1 dl kokosmel (kan erstates af mel og kakao)
 • 1 dl kakao
 • 2 tsk bagepulver
 • 2 dl mælk
 1. Tænd ovnen på 200.
 2. Smelt margarinen og rør den sammen med sukkeret.
 3. Rør æggene i et ad gangen.
 4. Bland mel, kokosmel, kakao og bagepulver i en anden skål og rør det i æggemassen.
 5. Rør mælken i til sidst.
 6. Smør en bradepande.
 7. Kom dejen i og bag den i ovnens midterste rille i 30-40 min.

Skriv en kommentar