Del
Introduktion til video-redigering lektion 4

Introduktion til video-redigering lektion 4

I foråret underviste jeg nogle få lektioner på 3 semester på multimediedesigner uddannelsen hvor jeg underviste i grundlæggende video planlægning og redigering. Jeg lægger slideshowsne fra timerne op her så folk kan blive inspireret til egen undervisning eller bygge videre på dem til selv-studie. Der er 8 lektioner i alt, men jeg lægger dem op enkeltvis i kronologisk rækkefølge.

Siden det var en international klasse var undervisningen på engelsk, og derfor er slideshowene ligeså.


I fjerde lektion taler jeg om placering af kameraet og andre ting man skal være opmærksom på når man filmer.
Fjerde lektions PDF er dog meget stor (118MB) på grund af indlagte eksempel videoer så den kan tage en del tid at hente. Derfor er online visningen herunder en udgave uden videoer, hvis du vil have video udgaven så klik på linket over visningen.

Hent lektion 4 video udgave pdf

Download the PDF file .

Skriv en kommentar