Del
Introduktion til video-redigering lektion 6

Introduktion til video-redigering lektion 6

I foråret underviste jeg nogle få lektioner på 3 semester på multimediedesigner uddannelsen hvor jeg underviste i grundlæggende video planlægning og redigering. Jeg lægger slideshowsne fra timerne op her så folk kan blive inspireret til egen undervisning eller bygge videre på dem til selv-studie. Der er 8 lektioner i alt, men jeg lægger dem op enkeltvis i kronologisk rækkefølge.

Siden det var en international klasse var undervisningen på engelsk, og derfor er slideshowene ligeså.


Sjette lektion er meget tynd, idet vi kun kigger på hvordan man lave “green-screen” arbejde i Premiere og gennem softwaren kan fjerne farver så vi kan få video-klip til at være gennemsigtige og dermed brugbare i lag. Tanken bag lektionen var at de studerende var ved at færdiggøre et projekt og derfor fik tid til dette.

Download the PDF file .

Skriv en kommentar