Del
Læs PDF på siden og engelsk sprog føjet til

Læs PDF på siden og engelsk sprog føjet til

Jeg har føjet lidt kode til siden her så man kan læse PDF filer direkte i indlæggende, istedet for at skulle klikke på et link som så åbner dem i et nyt vindue. Dette virkede som en god ide da meget af min undervisning i flere år har bygget på at jeg viser slideshows i timerne, som så bliver tilgængelige som PDF’er bagefter.
Derfor har jeg en masse materiale, som jeg håber kan inspirere andre, i pdf format, hvilket hidtil har afholdt mig fra at dele det her i større stil. Dette er der ny rådet bod på, så der kommer nok en del mere materiale i den næste tid.

En anden ny features på siden er muligheden for at vælge sprog. Denne er primært kommet på fordi jeg gerne vil dele noget af mit ældre undervisningsmateriale med nogle af mine ny kursister/studerende, men nogle af dem er internationale studerende og kan derfor ikke dansk. Jeg har dog undervist en række internationale hold, så jeg lægger også materiale op her på engelsk, men hvis siden er på dansk er det underodnet, så jeg føjede til at jeg kan lade folk veksle sprog her – ikke at jeg planlægger at få alt her oversat til engelsk, men ved de indlæg hvor der er relevant vil folk få det på engelsk når de klikke sprog knappen og ellers få at vide at indlægget kun findes på dansk.

Skriv en kommentar