Share
Grundlæggende programmering femte lektion (lang)

Grundlæggende programmering femte lektion (lang)

I efteråret 2016/januar 2017 underviste jeg et hold i “Grundlæggende programmering” på AkademiUdannelse i IT efteruddannelsen. Det var et daghold, det vil sige syv lektioner af syv timer.

Dette er slideshowet til femte lektion, hvori jeg lagde ud med kort at fremvise endnu et open source projekt lavet i C#, KeePass. Jeg dykkede derefter ned i de for mange kursister svært forståelige Lambda expressions hvilket ledte videre til Events. Derefter så vi på hvordan man skriver til fil systemet og benytter collections og laver sine egne custom collections. Nu vi havde set på det at skrive til filer kiggede vi også på hvordan LINQ hjælper med at skrive til alverdens datakilder. Vi berørte meget kort C# i brug med web services og sluttede af med en kort introduktion til git og Github.

Download the PDF file .

Leave a Comment