Share
Meget kort introduktion til japanernes velfærdssystem

Meget kort introduktion til japanernes velfærdssystem

I foreningen AIOdense holdt jeg et kort, introducerende foredrag om japanernes velfærds-system, hvor jeg meget kort bragte forskellene mellem vores og deres behandling af fattige, børn, ældre og syge i perspektiv.  Jeg sluttede af med et kig på nogle af de robotter, som de håber på redder pleje-sektoren derovre.

Selvom foredraget blev holdt i en forening, der har til formål at udbrede kendskabet til moderne japansk kultur, kan jeg sagtens forestille mig at man kan bygge videre på i forbindelse med landet som emne i geografi-faget eller måske bruge ting derfra i forbindelse med kultur-undervisningen på et japansk hold.

Download the PDF file .

PDF som video:

Leave a Comment