Del
Der kommer nyt her snart

Der kommer nyt her snart

Det sidste halve år har jeg stadig undervist på ErhvervsAkademiet Lillebælt, men jeg skiftede til efteruddannelsesafdelingen, der holder til på LedelsesAkademiet. Jeg har undervist på fag under AkademiUddannelse i IT, “grundlæggende programmering” og “netværk og operativsystemer” for at være præcis.

Siden jeg mener at viden skal deles frit, især undervisnings materiale der kan bringe folk videre, vil jeg over den næste tid dele materiale jeg brugte på holdene i efteråret. Da det var første gang jeg underviste deri er der ting der ikke er ideelle, men de burde kunne inspirere andre undervisere og støtte folk der vil sætte sig ind i emnerne.

Der var tale om daghold på AU, det vil sige 7 undervisningsgange (af 8 timer) ifølge den nuværende studieordning, så der vil være ret meget materiale i hver “lektion”.

Jeg har ikke lagt om op før for at der gik lidt tid siden de blev benyttet i undervisningen, men fremover vil jeg nok lægge tingene op noget hurtigere efter at de er blevet brugt.

Skriv en kommentar